17.10.2012

Lahjoja ja ostoksia

Heips! (: Ajattelin täälläkin näyttää mitä sain sukulaisilta ja vanhemmilta synttärilahjaksi ja samaan syssyyn voisin näyttää myös eiliset Turun ostokset. Ihan kaikkea en jaksanut kuvailla, mutta tässä tärkeimmät. (: 
Ensinnäkin anteeksi että kuvasin vaatteet näin, mutta näistä oli mahdoton saada muuten järkevää kuvaa. Alhaalla on kirpparilta löytynyt iso, pehmeä ja lämmin JC:n neule, jollaista olen etsinyt jo vaikka kuinka pitkään! Tässä oli vielä hintakin kohdallaan, 5€ tälläisestä neuleesta ei ole paljoa. :D Keskellä Ginasta ostettu harmaa perusneule joka on ihanan löysä ja pehmeä myöskin. Päällä H&M:n alesta bongattu raitatunika. 
Ja sitten koruja. (: Sormukset Lindeksistä, olivat alessa -70% joten ne eivät maksaneet paljoa mitään. Huomasin vasta nyt tätä kuvaa katsoessa että vasemmanpuoleisesta sormuksesta puuttuu yksi kivi. ): Pitää varmaan irrottaa se toiseltakin puolelta. Viimeisenä sitten Piecesin kaulakoru Vero Modasta. (:

Olen viimeaikoina rakastunut tuoksukynttilöihin ja löysin Prismasta tuon. Ja se tuoksuu aivan taivaalliselle. Haju muistuttaa aikalailla glögiä, kanelia ja omenaa. :D Tulee niin joulu mieleen! Ostin muuten suklaakalenterinkin jo, tiedän että on vasta lokakuu, mutta joskus kalenterit ovat loppuneet kesken. (: Mutta tuosta kynttilästä vielä, sillä niinkuin kuvista voi huomata, se vaihtaa väriä. En lukenut lappua ennen kuin sytytin tämän joten hiukan yllätyin kun tämä alkoi välkkymään. :D
 Mutta nyt tähän lahjapuoleen, mariskooli ja söpö kortti kummitädiltä, astiat tädiltä ja villasukat mummilta. (:

Muumimammakin on tädiltä ja astiat serkuilta.
 Ja sitten äiti osti minulle Kalevalan lähde kaulakorun ja se on kyllä kaunis! Ketju on aika lyhyt, mutta ei se haittaa. (:

- Liisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti