9.7.2014

Summer joy

Sain vihdoin aikaan uuden ulkoasun! Vaihtelu virkistää ja oli jo aikakin saada jotain kesäisempää. Kesäistä nyt on ainakin ollut, lämpötila on hiponut kolmeakymmentä jo muutaman päivän. Kesäisiä ovat olleet myös ystäväni Fannyn kanssa tehdyt kuvausretket. Löydettiin muutama huippu kuvauspaikka, kuten rapsipelto ja koivumetsä. Kaikki kuvat on otettu ystäväni 600D:llä ja minun 50mm f/1.8 objektiivilla, joka on aivan mahtava tälläiseen muotokuvaukseen. Luo taustalle upean bokehin. Kuvia tuli otettua sen verran, että päätin jakaa ne kahteen postaukseen. Lisää on siis tulossa!
Päätin alkaa kirjoittamaan myös englanniksi, jotta muutkin kuin suomalaiset voisivat lukea blogiani. Ja tekeehän se kielitaidollekin hyvää.

I finally made a new banner. I wanted something summery, because it has definitely been summery here in Finland. These pictures that I took with my dear friend Fanny are also really summerlike. We found some awesome filming spots that we hadn´t thought about before. We took a lot of photos, so I decided to divide them and write two separate posts. So there is more on the way! All of these photos are taken with my friend´s 600D and my 50mm f/1.8 lens, that is wonderful for potraits like these. It also creates amazing bokeh. 

 
 
 
 
 
 
- Liisa

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää uusi ulkoasu ja kuvat myös! Ja mahtavaa kun jatkoit bloggailua tauosta riippumatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! ja tuntuu kyllä kivalta jatkaa, tätä on ollut ikävä (:

      Poista