26.12.2012

Joulutunnelmia

Lempi joulukappale tällä hetkellä! ♥


Nyt on sitten jo joulu aikalailla ohi. Se joulussa on ikävää, ensin sitä odottaa ja valmistelee kuukauden, mutta se menee ohi aika äkkiä. Mutta onneksi loma sentään jatkuu ja jouluruokiakin on vielä jäljellä. Joulupäivää me vietettiin perinteiseen tapaan menemälllä isovanhempieni luo jonne koko sukumme kokoontui. Siellä on aina mukava vaihtaa kuulumisia serkkujen kanssa ja pelailla lautapelejä. 
Lautapeli jota tänä vuonna pelailtiin on ylläolevassa kuvassa näkyvä Catan jonka veljeni osti kaikille yhteiseksi lahjaksi. Nyt kolmen pelikerran jälkeen voin sanoa on oikein kiva peli! Ajattelin vielä muista lahjoista tehdä erillisen postauksen. Houkuttelisi kuvata niistä video, mutta en ole varma tulisiko siitä yhtään mitään. Pitääpi katsoa.
Tein muuten eilen aivan ihanaa kaakaota! Ensin kuumensin maidon johon sulatin suklaata ja sekoitin kaakaojauhetta ja kanelia. Sitten laitoin kunnon kerroksen kermavaahtoa ja ripottelin päälle kanelia ja suklaahippuja. Jos ette ole ikinä laittaneet kaakaon päälle kermavaahtoa, niin kannattaa kokeilla. Se tekee kaakaosta tosi täyteläistä ja herkullista. Myös eucalyptys karkin kaakaoon sulattamalla saa aikaan tosi herkullisen juoman. Itse kun juon kaakaota päivittäin, etenkin talviaikaan.
Myös pempe sai jouluna paketin. Se ei tosin tainnut pahemmin kiinnostaa, vaikka sisällä oli vaikka millaisia herkkuja. Olen kuvassa vasta herännyt, joten anteeksi väsynyt naama ja sotkuiset hiukset. Toisessa kuvassa pempe on taas ihan elementissään: tuollainen jyrkkä katse kuin kuninkaalla.
Olen muuten kerrankin ollut ahkera postailemaan! Tämä on kyllä ollut ihan mukavaa, toivotaan että pystyn pitämään tahtia yllä tulevaisuudessakin. 

- Liisa

3 kommenttia:

  1. Oi ku sä ja Pempe ootte sulosia yhdessä :--)! Ja heihei kuules tee iha video mis esittelet ne sun lahjas! Ja toi kaakao näyttää niin hyvältä. olen puhunut. aamen :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja pitää kattoo jos tänään otan sen projektiksi, en kuitenkaan lupaa mitään. (: Ja se oli hyvää! + koska teet sen sun blogin? meinaan sitten kun teet, niin mulle heti sen osoite! :DD

      Poista
  2. En tiiä oikeen, taistelen itteni kaa et teenkö vai enkö. Itsetunto <3

    VastaaPoista