5.2.2013

Mielipiteitä

synttärikortti äidilleni. :D
Heipä hei! Tässä taas muutamia kuvia sillä uudella objektiivilla. Olen kyllä aivan rakastunut siihen, saa jotenkin selkeämpiä kuvia ja syväterävyyskin on tosi hyvä. Mutta tässä postauksessa haluaisin hiukan tietää teidän mielipiteitänne. Alunperin tein tämän valokuvausblogiksi, ja siinä teemassa tämä on aika hyvin pysynytkin. Kuvat ovat tosin aika lailla luonto- ja eläinpainoitteisia, koska en ole ikinä ollut mitenkään hirveän innokas omaa naamaani kuvailemaan. Postausideoita olisi myös mukava kuulla. Haluaisitteko esimerkiksi jotain päivänasu tai päiväni kuvina postauksia? Videoita voisin jossain kohtaa kuvailla lisää, kunhan vaan keksisi jonkin kivan aiheen. Entä teksti, onko sitä liian vähän tai ehkä jopa liikaa? Itse vaan aina ajattelen ettei kukaan jaksaisi lukea sellaista kilometripostausta ja tiedän ettei kirjoitukseni ole mitenkään täydellisen sujuvaa ja olenkin yleensä pitänyt pääpainon kuvissa. Mutta arvostaisin suuresti jos joku vaivaantuisi kertomaan mielipiteensä. Auttaisi minua, kun tietäisin minkälaisista postauksista te pidätte.

- Liisa

8 kommenttia:

  1. mä ainaki tykkään tosi paljo sun ottamist kuvist et älä ainakaa vähennä niit:) ja tekstii jaksaisin lukee enemmänki!::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja vois kyllä yrittää kirjoittaa pitemmin. (:

      Poista
  2. hihhiiiiii, sulle on haaste mun blogissa!! tykkään hirmuisesti sun blogista! ♥

    VastaaPoista
  3. videopostauksia ois ainakin silon tällön kiva nähä:) kuvia on ihan kivasti tekstiä ehkä vielä vähän enemmän,ja postaus kertoja::) muuten tosi kiva blogi ja oot hyvä kuvaamaan!!

    VastaaPoista
  4. Tekstiä voisi olla enemmän ja myös kuvia juuri vaikka sun päivän asuista jne. +++ videopostaukset olis ihan mukavia.

    VastaaPoista